Rebecca Hall

Rebecca Hall


Gelecek Filmler

The Night House Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Eylül 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.08.2019 706.152 TL 32.707
20.04.2018 67.430 TL 4.162
30.06.2016 1.602.525 TL 134.808
20.05.2016 85.734 TL 6.618
14.08.2015 282.470 TL 21.047
10.10.2014 516.171 TL 46.988
30.08.2013 250.940 TL 22.285
03.05.2013 8.208.682 TL 716.817
07.09.2012 632.123 TL 60.962
20.04.2012 392.544 TL 46.624
24.12.2010 706.152 TL 63.570
30.01.2009 29.187 TL 2.416
09.01.2009 1.480.702 TL 146.297
22.12.2006 2.013.852 TL 227.093