Miranda Richardson

Miranda Richardson

Doğum Bilgisi

3 Mart 1958

Yaş

62


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Pes Etme 22 Aralık 2017
TME Films 4.265 52.680
Churchill 28 Temmuz 2017
FFD 5.062 80.852
Saatler 14 Mart 2003
UIP Türkiye 121.251 717.276
Yüzleşme 12 Ocak 2001
Warner Bros. Türkiye 82.985 203.238
Hayalet Süvari 14 Nisan 2000
UIP Türkiye 174.091 322.219
Akşam Yıldızı 16 Mayıs 1997
Avşar Film - -
Kansas City 25 Ekim 1996
Avşar Film - -
Ölesiye 12 Kasım 1993
Özen Film 125.576 5.077
Ağlatan Oyun 12 Mart 1993
Özen Film 85.019 3.091