Olivia Wilde, odağında bir kadın süper kahramanın yer alacağı Marvel filminin yönetmen koltuğunda oturacak

1.520 Gösterim
20 Ağustos 2020 11:58
Olivia Wilde, odağında bir kadın süper kahramanın yer alacağı Marvel filminin yönetmen koltuğunda oturacak

Oyunculuktan sonra kendisine başarılı bir yönetmenlik kariyeri de çizen Olivia Wilde, bir kadın süper kahramanın odağında olacağı Marvel filmini yönetmek için Sony ile anlaştı.


Başarılı oyunculuk kariyerinden sonra geçen yıl yönettiği ilk uzun metraj filmi Booksmart ile övgülere mazhar olan Olivia Wilde, açtığı yoldan ilerlemeye devam ediyor. Bu yıl Wake Up isimli kısa filmi yöneten ve oyuncu kadrosunda Florence Pugh, Chris Pine, Shia LaBeouf, Dakota Johnson gibi isimlerin yer alacağı ikinci uzun metraj filmi Don't Worry, Darling'in ön hazırlıkları üzerinde çalışmaya devam eden Wilde, Sony Pictures ile bir Marvel filmini yönetmesi için el sıkıştı.

 

Her ne kadar filmin detayları verilmese de, Wilde'ın yöneteceği filmin Marvel evreninden bir kadın süper kahramanı odağına alacağı biliniyor. Bu detay üzerine filmin, Sony'nin üzerinde çalıştığı söylenen Spider-Women ile ilgili olma ihtimalleri hakkında konuşuluyor. Amy Pascal'ın yapımcılığını üstleneceği filmin senaryosunu, Booksmart filminin de senaryosuna imza atan Katie Silberman kaleme alacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.