Shia Labeouf

Shia Labeouf


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hayallerin Peşinde 21 Ağustos 2020
CJ Entertainment Turkey 3.277 69.762
Şeker Çocuk 7 Şubat 2020
TME Films 785 19.201
Borg/McEnroe 8 Haziran 2018
Başka Sinema 2.756 28.809
American Honey 13 Ocak 2017
Kurmaca Film 7.964 87.199
Fury 24 Ekim 2014
Pinema 248.803 3.208.996
Geçmişin Sırları 23 Ağustos 2013
Pinema 12.595 157.387
Kanunsuzlar (2013) 11 Ocak 2013
Pinema 8.678 112.862
UIP Türkiye 646.540 6.859.258
Borsa: Para Asla Uyumaz 24 Eylül 2010
Tiglon 57.298 660.763
UIP Türkiye 347.065 2.845.560
Kartal Göz 3 Ekim 2008
UIP Türkiye 97.252 886.049
UIP Türkiye 331.770 2.685.294
Transformers 6 Temmuz 2007
UIP Türkiye 409.055 3.227.582
Constantine 11 Mart 2005
Warner Bros. Türkiye 371.281 2.440.026
Kuyu (2003) 22 Ağustos 2003
A&P Filmcilik - -
Warner Bros. Türkiye 279.870 1.500.093