Chris Pine

Chris Pine

Doğum Tarihi

26 Ağustos 1980

Yaş

42


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

7 Nisan 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.09.2022 ₺2.559.041 43.269
08.04.2022 ₺195.614 5.634
20.04.2018 ₺389.987 28.992
02.06.2017 ₺6.181.169 472.966
26.08.2016 ₺1.948.405 140.539
29.01.2016 ₺846.001 53.788
20.02.2015 ₺423.087 33.638
24.01.2014 ₺1.422.883 121.793
07.06.2013 ₺1.554.190 124.250
02.03.2012 ₺1.085.208 109.894
12.11.2010 ₺825.215 82.470
18.09.2009 ₺559.945 62.435
08.05.2009 ₺804.608 83.961
10.12.2004 ₺308.259 44.007
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.