Dakota Johnson

Dakota Johnson

Doğum Tarihi

4 Ekim 1989

Yaş

33


Gelecek Filmler

Madame Web Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

16 Şubat 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.12.2021 ₺202.186 6.896
21.08.2020 ₺71.449 3.345
09.11.2018 ₺158.724 10.077
12.10.2018 ₺546.495 36.262
09.02.2018 ₺5.866.983 426.029
10.02.2017 ₺6.505.938 506.777
03.06.2016 ₺86.529 5.962
15.04.2016 ₺345.971 21.750
16.10.2015 ₺682.212 46.199
13.02.2015 ₺10.462.201 875.585
14.03.2014 ₺2.741.554 233.147
08.06.2012 ₺203.667 21.108
19.05.2011 ₺193.926 24.517
22.10.2010 ₺983.681 85.076
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.