Dakota Johnson

Dakota Johnson


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Suspiria 9 Kasım 2018
CGV Mars D. 10.077 158.724
TME Films 36.262 546.495
UIP 426.029 5.866.983
Karanlığın Elli Tonu 10 Şubat 2017
UIP 506.777 6.505.938
Sen Benimsin 3 Haziran 2016
Bir Film 5.962 86.529
Warner Bros. 21.750 345.971
Kara Düzen 16 Ekim 2015
Warner Bros. 46.199 682.212
Grinin Elli Tonu 13 Şubat 2015
UIP 875.585 10.462.201
Tiglon 233.147 2.741.554
Liseli Polisler 8 Haziran 2012
Warner Bros. 21.108 203.667
Beastly 19 Mayıs 2011
Medyavizyon 24.517 193.926
Sosyal Ağ 22 Ekim 2010
Warner Bros. 85.076 983.681