Nobody 2 ve Bugonia'nın Türkiye vizyon tarihleri belli oldu

1.683 Gösterim
2 Temmuz 2024 15:09
Nobody 2 ve Bugonia'nın Türkiye vizyon tarihleri belli oldu

Bob Odenkirk'ün başrolünde yer aldığı Nobody 2 ve Yorgos Lanthimos, Emma Stone ile Jesse Plemons'ı bir kez daha bir araya getiren Bugonia filmlerinin Türkiye vizyon tarihleri belli oldu.


John Wick'in senaryosuna imza atan Derek Kolstad'ın kaleme aldığı ve 2021 yılında gösterime giren Önemsiz Biri (Nobody), John Wick tarzı aksiyon sahneleriyle beğeni toplamış, pandemi etkilerinin sürdüğü dönemde 15 milyon dolarlık bütçesine kıyasla 57 milyon dolar gibi önemli bir hasılat elde etmeyi başarmıştı. İlk filmden sonra başrolde yer alan Bob Odenkirk'ün Better Call Saul setinde kalp krizi geçirmesi sonucu ikinci film ertelenirken, ünlü oyuncunun sağlığına kavuşmasıyla Nobody 2'nin hazırlıklarına başlandı. Bob Odenkirk'ün yanı sıra ilk filmde yer alan Connie Nielsen'in de rolüne geri döneceği Nobody 2'nin Türkiye vizyon tarihi ise 15 Ağustos 2025 olarak açıklandı.

 

Zavallılar (Poor Things) ile 2023'ün en çok konuşulan filmlerinden birine imza atan Yorgos Lanthimos ve Emma Stone ikilisi, kadrosunda ayrıca Jesse Plemons, Margaret Qualley, Willem Dafoe gibi isimlerin yer aldığı Merhamet Hikâyeleri (Kinds of Kindness) ile bir kez daha seyircinin karşısına çıkıyor. Bu filmin vizyonundan hemen önce ikilinin yeni bir filmde daha birlikte çalışacağı, Bugonia adı verilen filmde Jesse Plemons'ın da yer alacağı açıklanmıştı. Bugonia'nın Türkiye vizyon tarihi de açıklandı. Film, ABD ile aynı tarihte 7 Kasım 2025'te sinemalarda gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.