Nisan ayında vizyona girecek yerli filmler

3.550 Gösterim
2 Nisan 2019 13:57
Nisan ayında vizyona girecek yerli filmler

Shazam!, Hellboy ve Avengers: Endgame gibi merakla beklenen süper kahraman filmlerinin seyirciyle buluşacağı Nisan ayında, 14 yeni yerli film vizyona girmesi planlanıyor.


05 Nisan 2019

Onur Barış'ın yazıp yönettiği, Sait Faik Abasıyanık'ın hayatını canlandırmalarla iç içe bir şekilde anlatan belgesel Benden Hikâyesi'nde, ünlü yazara oyuncu Mert Er hayat veriyor.

Sinemamızın en sevilen serilerden olan Hababam Sınıfı'nın 2019 yapımlı bu yeni uyarlaması Özel Çamlıca Lisesi'nin karma eğitime geçmesi akabinde okula yeni gelen yatılı kız öğrenciler ve Hababam erkekleri arasında geçen maceraları konu edinirken; Biz Size Döneriz ve Damat Takımı gibi filmlerin yönetmeni Doğan Can Anafarta, filmin yönetmenliğini üstleniyor.

Süleyman Arda Eminçe'nin yazıp yönettiği Suç Unsuru, birlikte yaşayan iki yakın arkadaş Celal ve Buğra'nın evine polis tarafından baskın yapılması sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

12 Nisan 2019

Yahya Al'ın yazıp yönettiği Aşgar: Cin Vadisi, çobanlık yapan Mahsun'un, gördüğü kabuslardan sonra çok farklı yerlerde uyanmaya başlayan hikâyesini anlatırken filmin kadrosunda Hayrettin Batur, Cemre Akyıldız ve Eylem Doğan gibi isimler yer alıyor.

Mustafa Karadeniz'in yönetmenliğini üstlendiği Çınar, engelli bir gencim yaşam mücadelesine konu edinirken ailesinin yaşadıklarına da yakından bakma imkânı sağlıyor.

Ege Yazar, Caner Şahin ve Gözde Mutluer gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Kardeşler, bir namus cinayetinin gölgesinde birbirlerinin kaderini yaşamak zorunda kalan iki kardeşin hesaplaşmasını konu edinirken filmin yönetmenliğini Ömür Atay üstleniyor.

Kadir İnanır, Vahide Perçin, Erdal Beşikçioğlu ve Timur Acar'ın kadrosunda yer aldığı Kapı, Mardin'den Berlin'e göçmüş Süryani bir ailenin, gelen bir telefon üzerine memleketlerine yaptıkları seyahati odağına alıyor.

Önder Açıkbaş'ın yönetmenliğini üstlendiği Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var!, Mazlum Kuzey ve dayısı Kuddusi'nin maceralarını konu ediniyor.

19 Nisan 2019

Burak Akyol'un yönetmenliğini üstlendiği Meteler, bir yüzbaşının sekiz komandosunu hayatta tutabilmek için verdiği mücadeleyi hikâye ediniyor.

Doğuş, Selahattin Taşdöğen ve Ümit Acar gibi isimler kadrosunda bulunduğu O İş Bende, sefa içinde yaşayan fakat varlıklı babasının iflas edip hastalanması sonrası üzerine kalan borçları ödemenin yollarını arayan Mert'in hikâyesini anlatıyor.

2012 yapımlı ilk filmi El Yazısı'yla tanınan Ali Vatansever'in yeni filmi Saf, Fikitepede'de bir gecekonduda yaşayan genç bir çiftin kentesel dönüşüm söylentilerinin akabinde değişen hayatlarını anlatırken filmin başrollerini Saadet Işıl Aksoy ve Erol Afşin paylaşıyor.

26 Nisan 2019

Kemal Yılmaz ve Elife Özker'in yönetmenliğini üstlendiği Hasbihal, 35 yaşında obsesif bir karakter olan Hasbi'nin hikâyesini anlatıyor.

Tarık Aktaş yönetmenliğindeki Nebula, ruhun doğadaki yerini keşfeden Hay'ın çıktığı yolculuğu konu ediniyor.

Yönetmenliğini Murat Zurnacı'nın üstlendiği SIFIR: Etkisiz Eleman, ilkokul yıllarında bir travma yaşayan Vecdi'nin bu travmanın üzerinden bıraktığı psikolojik etkiden kurtulma ve yarattığı kabuktan çıkma macerasını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.