Ümit Acar

Ümit Acar

Doğum Bilgisi

3 Kasım 1955

Yaş

64


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

2 Ekim 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ne Olur Gitme 17 Mayıs 2019
STL3 Dağıtım 985 13.220
O İş Bende 19 Nisan 2019
CJ Entertainment Turkey 10.454 157.732
Zifir-i Azap 7 Eylül 2018
MC Film 16.547 181.357
Adı Aşk 26 Ocak 2018
MC Film 567 5.047
Atçalı Kel Mehmet 22 Eylül 2017
CGV Mars D. 4.732 47.724
Umudun Kıyısında 5 Mayıs 2017
MC Film 1.597 17.080
Dadaş 13 Mayıs 2016
Özen Film 4.121 39.160
CGV Mars D. 88.315 875.357
Leblebi Tozu 25 Mart 2016
Cinefilm 10.931 106.702
Açlığa Doymak 7 Aralık 2012
Tiglon 36.674 316.253
Ayakta Kal 16 Ocak 2009
UIP Türkiye 248.596 1.818.482
Dabbe 10 Şubat 2006
Özen Film 539.381 3.308.372
O Şimdi Mahkum 15 Nisan 2005
KenDa 205.845 1.322.396
Reis Bey 2 Mart 1990
Moroğlu Film - -