Ümit Acar

Ümit Acar

Doğum Tarihi

3 Kasım 1955

Yaş

66


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.10.2020 ₺114.695 6.502
17.05.2019 ₺13.220 985
19.04.2019 ₺157.732 10.454
07.09.2018 ₺181.357 16.547
26.01.2018 ₺5.047 567
22.09.2017 ₺47.724 4.732
05.05.2017 ₺17.080 1.597
13.05.2016 ₺39.160 4.121
06.05.2016 ₺875.357 88.315
25.03.2016 ₺106.702 10.931
07.12.2012 ₺316.253 36.674
16.01.2009 ₺1.818.482 248.596
10.02.2006 ₺3.308.372 539.381
15.04.2005 ₺1.322.396 205.845
02.03.1990 - -