Selahattin Taşdöğen

Selahattin Taşdöğen


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Geçerken Uğradım 28 Şubat 2020
MC Film 2.459 29.794
Hayalimdeki Köy 14 Haziran 2019
MC Film 444 5.640
Hasbihal 26 Nisan 2019
Chantier 502 7.201
O İş Bende 19 Nisan 2019
CJ Entertainment Turkey 10.454 157.732
Kafalar Karışık 7 Aralık 2018
TME Films 864.706 10.453.057
Deniz ve Güneş 1 Haziran 2018
CGV Mars D. 18.113 215.550
Benzersiz 15 Eylül 2017
Chantier 13.969 149.956
Yarının Adı Başka 26 Mayıs 2017
Özen Film 395 4.135
Hızlı ve Tüplü 19 Mayıs 2017
Özen Film 3.653 38.394
Saftirikler 23 Eylül 2016
Derin Film 2.044 19.718
Ateş 15 Nisan 2016
TME Films 10.653 104.543
Aşkopat 3 Nisan 2015
İFP 2.158 21.515