Selahattin Taşdöğen

Selahattin Taşdöğen


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

17 Haziran 2022

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

24 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.05.2022 - -
13.05.2022 ₺77.511 2.348
06.05.2022 ₺714.747 26.658
15.04.2022 ₺58.108 1.660
28.02.2020 ₺29.939 2.470
14.06.2019 ₺5.640 444
26.04.2019 ₺7.201 502
19.04.2019 ₺157.732 10.454
07.12.2018 ₺10.453.057 864.706
01.06.2018 ₺215.550 18.113
15.09.2017 ₺149.956 13.969
26.05.2017 ₺4.135 395
19.05.2017 ₺38.394 3.653
23.09.2016 ₺19.718 2.044
15.04.2016 ₺104.543 10.653
03.04.2015 ₺21.515 2.158