Kadir İnanır

Kadir İnanır


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kapı 12 Nisan 2019
CJ Entertainment Turkey 39.309 615.468
Pinema 7.658 68.043
Son Cellat 7 Kasım 2008
Medyavizyon 23.882 170.637
Sinema Bir Mucizedir 21 Ekim 2005
Özen Film 13.857 64.122
Özen Film 371.641 1.585.524
Komser Şekspir 16 Şubat 2001
Özen Film 1.331.462 2.867.678
Aşk Ölümden Soğuktur 8 Aralık 1995
UFP - -
Tatar Ramazan 10 Ocak 1992
Gülgen Film - -
Eskici Ve Oğulları 22 Mart 1991
Tuğçen Film - -
Darbe 19 Ekim 1990
Tuğçen Film - -
Karılar Koğuşu 18 Mayıs 1990
Erler Film - -
Kavgamız 9 Mart 1990
Sezer Film - -
Tezcan Film - -