Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (6-12 Haziran)

7.875 Gösterim
15 Haziran 2022 12:17
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (6-12 Haziran)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (6-12 Haziran) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi Kuş Uçuşu olurken, film kategorisinde Hustle zirvede yer aldı. Globalde, Stranger Things'in 4. sezonu tüm zamanların en popüler İngilizce dizisi olurken, Kuş Uçuşu dili İngilizce olmayan diziler listesinde bu hafta 2. sırada yer aldı.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 6-12 Haziran haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde; Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'lu kadrosuyla Kuş Uçuşu (As the Crow Flies) zirvede yer aldı. 26 farklı ülkenin Top 10 listesine giren dizi, globalde 18 milyon saatlik izlenmeyle dili İngilizce olmayan diziler listesinde ikinci sırada yer aldı. Yapımların platformdaki ilk 28 gündeki izlenmelerine göre yapılan Netflix'in en popüler dizileri (İngilizce) listesinde Bridgerton'ın 2. sezonunu geride bırakarak zirveye yerleşen Stranger Things'in 4. sezonu, Netflix Türkiye sıralamasında bu hafta ikinci basamakta kaldı. Dördüncü sezonu bu hafta 159 milyon saat izlenerek toplamda 781 milyon saati aşan izlenme süresi yakalayan dizinin, tüm sezonları Top 10 listesinde kendisine yer buldu. Peaky Blinders'ın final sezonunun Erşan Kuneri'nin hemen ardından dördüncü basamaktan giriş yaptığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

En Popüler İngilizce Diziler (Tüm Zamanlar)

Dili İngilizce Olmayan Diziler (6-12 Haziran)

Film kategorisinde ise, Adam Sandler'ın NBA takımı Philadelphia 76ers için yetenek avcılığı yapan bir gözlemciye hayat verdiği Hustle hem Türkiye'de hem de globalde zirvede yer aldı. Film, toplamda 84 milyon saat izlenmeyle 92 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. Onu, hem Türkiye hem de globalde ikinci basamakta yer alan Interceptor takip etti. Ücra bir füze savunma üssünde kalan son askerin nükleer silahla ABD'yi hedef alan teröristlere karşı mücadelesini konu alan film, 40 milyon saat izlenmeyle 93 ülkenini listesine girmeyi başardı. 2019 yılı yapımı animasyon The Angry Birds Movie 2, J. J. Abrams'ın yapımcılığını üstlendiği psikolojik gerilim filmi Cloverfield Yolu No: 10 (10 Cloverfield Lane), kadrosunda Christian Bale, Johnny Depp, Stephen Graham gibi isimleri bulunduran Halk Düşmanları (Public Enemies) ve 2003 yılı yapımı Julia Roberts'lı Mona Lisa'nın Gülüşü (Mona Lisa Smile) gibi filmlerin ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.