Julia Roberts

Julia Roberts


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Eve Dönüş 26 Nisan 2019
Bir Film 10.588 195.013
Mucize 24 Kasım 2017
TME Films 44.051 664.341
Para Tuzağı 27 Mayıs 2016
Warner Bros. Türkiye 83.906 1.107.331
Özel Bir Gün 29 Nisan 2016
Pinema 37.305 515.144
Gizemli Gerçek 20 Kasım 2015
Pinema 42.780 607.526
Aile Sırları 28 Şubat 2014
Pinema 27.685 410.089
Pinema 72.800 729.320
Larry Crowne 8 Temmuz 2011
UIP Türkiye 123.181 1.283.365
Ye Dua Et Sev 8 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 237.405 2.715.672
Sevgililer Günü 12 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 102.049 1.082.639
Sahtekarlar 20 Mart 2009
UIP Türkiye 100.527 956.007
Özen Film 27.924 267.067
UIP Türkiye 107.363 983.749
Daha Yaklaş 4 Mart 2005
Warner Bros. Türkiye 178.465 1.315.576
Ocean's Twelve 4 Şubat 2005
Warner Bros. Türkiye 454.382 3.080.002
Mona Lisa Gülüşü 27 Şubat 2004
Warner Bros. Türkiye 182.050 1.176.978
Ocean's Eleven 15 Şubat 2002
Warner Bros. Türkiye 799.407 3.027.175
Gözde Çift 2 Kasım 2001
Warner Bros. Türkiye 347.454 1.195.008
Meksikalı 6 Temmuz 2001
UIP Türkiye 443.980 1.188.038
Tatlı Bela (2000) 14 Nisan 2000
Warner Bros. Türkiye 437.891 933.647
Aşk Engel Tanımaz 15 Ekim 1999
A&P Filmcilik 540.068 880.972
Kaçak Gelin 10 Eylül 1999
Özen Film 613.631 1.051.938
Omuz Omuza 19 Şubat 1999
Warner Bros. Türkiye 450.495 524.923
Warner Bros. Türkiye - -
Komplo Teorisi 17 Ekim 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Warner Bros. Türkiye - -
Özgürlüğün Bedeli 28 Şubat 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Aşk ve Yalanlar 17 Kasım 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Hazır Giyim 19 Mayıs 1995
Film Pop - -
Bayılırım Belaya 30 Eylül 1994
UIP Türkiye - -
Pelikan Dosyası 15 Nisan 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Hook 1 Mayıs 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Genç Ölmek 29 Kasım 1991
Özen Film - -
Mystic Pizza 23 Ağustos 1991
Standard Film - -
Yatağımdaki Düşman 10 Mayıs 1991
Özen Film - -
Çizgi Ötesi 22 Şubat 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Çelik Manolyalar 14 Aralık 1990
Warner Bros. Türkiye - -
Özel Bir Kadın 16 Kasım 1990
Warner Bros. Türkiye - -