Julia Roberts

Julia Roberts

Doğum Tarihi

28 Ekim 1967

Yaş

53


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

30 Eylül 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
26.04.2019 195.013 TL 10.588
24.11.2017 664.341 TL 44.051
27.05.2016 1.107.331 TL 83.906
29.04.2016 515.144 TL 37.305
20.11.2015 607.526 TL 42.780
28.02.2014 410.089 TL 27.685
30.03.2012 729.320 TL 72.800
08.07.2011 1.283.365 TL 123.181
08.10.2010 2.715.672 TL 237.405
12.02.2010 1.082.639 TL 102.049
20.03.2009 956.007 TL 100.527
14.11.2008 267.067 TL 27.924
08.02.2008 983.749 TL 107.363
04.03.2005 1.315.576 TL 178.465
04.02.2005 3.080.002 TL 454.382
27.02.2004 1.176.978 TL 182.050
07.02.2003 - -
01.11.2002 - -
15.02.2002 3.027.175 TL 799.407
02.11.2001 1.195.008 TL 347.454
06.07.2001 1.188.038 TL 443.980
14.04.2000 933.647 TL 437.891
15.10.1999 880.972 TL 540.068
10.09.1999 1.051.938 TL 613.631
19.02.1999 524.923 TL 450.495
21.11.1997 - -
17.10.1997 - -
06.06.1997 - -
28.02.1997 - -
17.11.1995 - -
19.05.1995 - -
30.09.1994 - -
15.04.1994 - -
01.05.1992 - -
29.11.1991 - -
23.08.1991 - -
10.05.1991 - -
22.02.1991 - -
14.12.1990 - -
16.11.1990 - -