Adam Sandler

Adam Sandler

Doğum Bilgisi

9 Eylül 1966

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Otel Transilvanya 2 23 Ekim 2015
Warner Bros. 483.417 6.312.568
Pixels 21 Ağustos 2015
Warner Bros. 139.982 1.811.551
Bir Film 21.675 281.998
Karışık Aile 13 Haziran 2014
Warner Bros. 125.413 1.453.119
Büyükler 2 23 Ağustos 2013
Warner Bros. 76.100 912.225
Jack ve Jill 10 Şubat 2012
Warner Bros. 84.350 900.733
Warner Bros. 154.099 1.684.954
Büyükler 13 Ağustos 2010
Warner Bros. 80.151 797.420
Matrak Adamlar 2 Ekim 2009
UIP 26.385 274.400
Gerçek Masallar 6 Şubat 2009
UIP 98.834 905.076
Zohan’a Bulaşma 15 Ağustos 2008
Warner Bros. 91.127 804.415
Damadı Öpebilirsin 7 Eylül 2007
UIP 125.306 1.047.320
Click 22 Eylül 2006
Warner Bros. 225.668 1.821.158
50 İlk Öpücük 30 Nisan 2004
Warner Bros. 148.142 943.486
Asabiyim 20 Haziran 2003
Warner Bros. 184.632 1.066.338
Kazara Zengin 8 Kasım 2002
Warner Bros. 148.673 723.905
Süper Baba 15 Ekim 1999
Warner Bros. 170.794 284.417
Sucu 21 Mayıs 1999
UIP 56.213 70.063
Evlilik Öpücüğü 7 Ağustos 1998
Warner Bros. 56.070 49.213
Sivri Kafalar 1 Nisan 1994
Özen Film - -