Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (28 Mart-3 Nisan)

2.790 Gösterim
6 Nisan 2022 15:30
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (28 Mart-3 Nisan)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (28 Mart-3 Nisan) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi Uysallar olurken, film kategorisinde ise Sen Yaşamaya Bak liderliğini sürdürdü. Başarısını globale taşıyan Sen Yaşamaya Bak, geçen hafta platformda en çok izlenen altıncı film oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 28 Mart-3 Nisan haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, kadrosunda Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi isimleri bulunduran Uysallar (Wild Abandon) olurken, onu bir önceki haftanın lideri olan Bridgerton'un 2. sezonu takip etti. Bridgerton'un 2. sezonu 93 ülkenin, ilk sezonu ise 89 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. Kardeş Payı ve Kaçak Gelinler'in ikişer sezonla girdiği listedeki bir diğer yerli yapım Top 10'daki beşinci haftasında dördüncü basamakta kendisine yer bulan Pera Palas'ta Gece Yarısı (Midnight at the Pera Palace) oldu. "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, globalde 11 milyon saate yakın izlenerek dili İngilizce olmayan filmler listesinde üçüncü, genelde ise en çok izlenen altıncı film olan Sen Yaşamaya Bak (In Good Hands), Türkiye Top 10 listesindeki 2. haftasında zirvedeki yerini korudu. Film, 53 farklı ülkenin en çok izlenenler listesine girmeyi başardı. İkinci basamakta başrollerinde Nejat İşler ve Funda Eryiğit'in yer aldığı 9,75 bulunurken, onu bir önceki hafta olduğu gibi üçüncü olan Men in Black: International (Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit) takip etti. Globalde en çok izlenen İngilizce film olan The Adam Project, Türkiye listesinde yeri değişmeyen bir diğer yapım oldu. Hikâyesi Amerikan Bağımsızlık Savaşı yıllarında geçen Mel Gibson'lı The Patriot (Vatansever), 2013 yılı yapımı yerli komedi filmi Mutlu Aile Defteri (Happy Family Journal) ve Trust No One: The Hunt for the Crypto King'in (Kripto Para Kralı Öldü mü, Kaldı mı?) ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.