Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (11-17 Nisan)

3.121 Gösterim
20 Nisan 2022 15:26
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (11-17 Nisan)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (11-17 Nisan) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde 5. sezonuyla Elite zirvede yer alırken, en çok izlenen film The In Between (Arada Bir Yerde) oldu. Globalde tüm zamanların en popüler dizisi (İngilizce) listesinde ise Bridegerton'ın 2. sezonu zirveye yerleşti.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 11-17 Nisan haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde, 67 milyon saat izlenmeyle globalde de geçtiğimiz hafta platformun en çok izlenen dizisi olan Elite zirvede yer aldı. İspanyol gençlik gerilim dizisinin 5. sezonu, 75 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. Uysallar (Wild Abandon) listedeki üçüncü haftasında bir basamak gerileyerek liderliği kaybederken, onu toplamda 627 milyon saat izlenmeye ulaşarak yapımların ilk 28 gündeki performanslarının baz alındığı en popüler diziler (İngilizce) listesinde birinciliğe yerleşen Bridgerton'ın 2. sezonu takip etti. Sarah Vaughan'ın aynı adlı romanından uyarlanan 6 bölümlük mini dizi Anatomy of a Scandal'ın (Bir Skandalın Anatomisi) ilk kez girdiği "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" ve "En Popüler Diziler (İngilizce)" listelerinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde, 36 milyon saat izlenmeyle globalin de lideri olan The In Between (Arada Bir Yerde) ilk sırada yer aldı. Bir genç kadının, trafik kazasında kaybettiği sevgilisinin öteki dünyadan ona işaretler gönderdiğine inanmaya başlamasıyla yaşananları konu alan film, Türkiye dâhil 92 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. İkinci sırada orijinal adı Poskromienie zlosnicy olan Polonya yapımı The Taming of the Shrewd (Hırçın Kız) yer alırken, onu başrollerinde Asa Butterfield, Iola Evans ve Eddie Marsan'ın yer aldığı İngiliz korku gerilim filmi Choose or Die (Yaşamak İçin Oyna) takip etti. Listenin 4. sırasında yer alan yerli yapım Sen Yaşamaya Bak (In Good Hands) 2,5 milyon saat izlenmeyle globalde dili İngilizce olmayan filmler listesinde 8. sırada yer aldı. Yaprak ve Ali'nin düğünleri öncesi yaşananları konu edinen 4N1K Düğün ile kadrosunda Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas,  Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Katherine Langford, LaKeith Stanfield gibi isimleri bulunduran Knives Out'ın (Bıçaklar Çekildi) ilk kez girdiği "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.