Netflix dizisi Erşan Kuneri'den fragman yayınlandı

4.860 Gösterim
5 Mayıs 2022 13:08
Netflix dizisi Erşan Kuneri'den fragman yayınlandı

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri dizisinden fragman yayınlandı. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizi, 13 Mayıs'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. ile Arif V 216 filmlerinde yer alan, erotik filmlerin unutulmaz yönetmeni, yapımcısı ve oyuncusu Erşan Kuneri'nin, farklı film türlerini denemek ve pornocu yaftasından kurtulmak için kolları sıvamasıyla yaşananları konu alan Erşan Kuneri dizisinden fragman yayınlandı. Dizinin 13 Mayıs'tan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan ilk sezonu, 8 bölümden oluşacak.

Kadrosunda Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya Bülent Şakrak ve Can Yılmaz gibi isimleri bulunduran dizinin konusu şöyle:

 

Erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri 80’lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde filmler çekmeye karar verir. Sektörden arkadaşları Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal’i bir araya getirerek radikal bir film maratonuna koşmaya başlarlar. İki yılda birbirinden farklı yedi film üreten Kuneri Film’de sinema aşığı Erşan ve arkadaşları İran sinemasından, korku filmlerine, toprak kokan Anadolu hikayelerinden, sosyal mesajlı dramalara, Ortaçağ aksiyon filmlerinden süper kahramana birbirinden farklı karakterlerle izleyiciyle buluşur.

 

Netflix'in merakla beklenen dizisinin "Kuneri Film sunar: yedi film birden." notuyla paylaşılan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.