Michael Fassbender ve Rebecca Ferguson'lı The Snowman'den gerilimli bir fragman!

2.649 Gösterim
20 Temmuz 2017 09:30
Michael Fassbender ve Rebecca Ferguson'lı The Snowman'den gerilimli bir fragman!

Tomas Alfredson'un yönettiği, başrollerinde Michael Fassbender ve Rebecca Ferguson'ın yer aldığı polisiye Kardan Adam (The Snowman)'dan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


2011 yılında Morten Tyldum yönetiminde Headhunters kitabı, 2014 yılında ise Doktor Proktor'un Osuruk Tozu çocuk kitabı sinemaya uyarlanan, daha çok polisiye eserleriyle tanıdığımız Jo Nesbø'nun çok satan bir diğer eseri The Snowman de kısa süre içerisinde seyirciyle buluşacak. Üstelik uyarlamanın rejisinde Gir Kanıma (Let the Right One In) ve Köstebek (Tinker, Tailor, Soldier, Spy) gibi filmleriyle kendinden söz ettiren Tomas Alfredson yer alıyor.

Atkısı, hayli tekinsiz görünümü olan bir kardan adama sarılmış bir şekilde bulunan ve kayıp olduğu bildirilen bir kadını bulmaya çalışan dedektif Harry Hole'un giderek büyüyen ve derinleşen soruşturmasını anlatan The Snowman, ilk fragmanıyla yılın en kayda değer polisiyelerinden biri olacağının sinyallerini veriyor. Oyuncu kadrosunda Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Toby Jones, J.K. Simmons, Val Kilmer, Chloë Sevigny ve Charlotte Gainsbourg gibi birbirinden yetenekli isimleri bulunduran film, ülkemizde 03 Kasım 2017 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.