Merakla beklenen Tom Hardy'li Venom'ın teaserı yayınlandı

5.908 Gösterim
8 Şubat 2018 17:11
Merakla beklenen Tom Hardy'li Venom'ın teaserı yayınlandı

Merakla beklenen Tom Hardy'li Venom'ın teaserı yayınlandı.


Spiderman'in spin-off'u olan Venom'ın yönetmen koltuğunda Zombieland ve The Gangster Squad gibi filmlerle yakından tanıdığımız Ruben Fleischer otururken, 1993'te yayımlanan Venom: Lethal Protector adlı hikâyeyi temel alan filmin senaryosu Scott Rosenberg ve Jeff Pinker'ın kaleminden çıkıyor. Daha önce Christopher Nolan yönetmenliğindeki The Dark Knight Rises'ın anti-kahramanı Bane olarak karşımıza çıkan Tom Hardy bu kez başka bir anti-kahramana hayat vererek Eddie Brock, namıdiğer Venom'ı canlandırıyor. 

 

Venom'ın Life Foundation örgütüyle karşılaşmasının üzerinden ilerleyecek olan filmin kadrosunda, başroldeki Hardy'nin yanı sıra Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, Riz Ahmed ve Reid Scott gibi isimler yer alıyor.

Venom'ın, Spider-Man 3'te yeteri kadar hakkı verilmeyen bir karakter olarak izleyici karşısına çıkmasının ardından, Sony Pictures dağıtımcılığındaki Tom Hardy'li bu yapım yılın en umut vaadeden ve merakla beklenen çizgi roman uyarlamalarından biri olma özelliğini taşıyor.

 

Dikkate değer kadrosuyla Venom, 05 Ekim 2018 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen filmin yayınlanan teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.