Riz Ahmed

Riz Ahmed

Doğum Bilgisi

1 Aralık 1982

Yaş

37


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sisters Biraderler 8 Şubat 2019
Chantier 4.364 62.563
Warner Bros. 890.596 13.400.506
UIP 428.274 6.467.054
Jason Bourne 29 Temmuz 2016
UIP 352.614 4.232.324
Gece Vurgunu 28 Kasım 2014
CGV Mars D. 16.152 248.472
Zoraki Radikal 24 Mayıs 2013
Duka Film 2.524 28.247
Kara Altın 27 Nisan 2012
Özen Film 22.599 191.499
Dört Aslan 25 Mart 2011
Medyavizyon 1.008 8.487
Son Savaşçı 22 Ekim 2010
Tiglon 30.853 323.603