Merakla beklenen Godzilla vs. Kong filminden fragman yayınlandı

3.091 Gösterim
25 Ocak 2021 10:55
Merakla beklenen Godzilla vs. Kong filminden fragman yayınlandı

Sinema tarihinin iki ikonik yaratığı Godzilla ve Kong'un mücadelesini anlatan Godzilla vs. Kong'dan fragman yayınlandı.


2014 yılında Godzilla filmiyle startı verilen ve sinema tarihinde yer etmiş ikonik canavarların yer aldığı serinin yeni filmi Godzilla vs. Kong, 2017 yapımı Kong: Skull Island'da Pasifik'te tespit edilen Kong ile 2019 yapımı Godzilla: King of the Monsters'da titanlar olarak adlandırılan kadim yaratıklar Mothra, Rodan ve King Ghidorah ile mücadele eden Godzilla'nın karşı karşıya gelmesini anlatıyor.

 

Pandemi sonrası stream platformlarının gişe filmi olarak tasarlanan büyük bütçeli yapımlara artan ilgisi çerçevesinde, geçtiğimiz aylarda Netflix, Godzilla vs. Kong'u $200 milyona satın almak istemiş fakat Warner Bros. bu anlaşmanın önüne geçmişti. Sonrasında ise Warner Bros., Godzilla vs. Kong'un da dahil olduğu 2021 filmlerini ABD'de sinemalarla eş zamanlı olarak HBO Max'te yayınlayacağını açıklamıştı.

 

Adam Wingard'ın yönettiği, oyuncu kadrosunda Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Millie Bobby Brown, Brian Tyree Henry, Eiza González, Shun Oguri, Julian Dennison, Lance Reddick, Kyle Chandler, Demián Bichir gibi isimlerin yer aldığı film, 26 Mart'ta gösterimde olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.