Matt Damon'lı Küçülen Hayatlar'dan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

3.619 Gösterim
12 Eylül 2017 16:00
Matt Damon'lı Küçülen Hayatlar'dan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

Alexander Payne'in yönettiği, Matt Damon'ın başrolünde yer aldığı Küçülen Hayatlar (Downsizing) filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


Küçülen Hayatlar (Downsizing)'ın hikayesi, Norveçli bir bilim insanının aşırı nüfusa çözüm olarak insanları 13 santimetreye küçültmeyi keşfetmesi ve bunu 200 yıl içinde gerçekleşecek global bir dönüşüm olarak sunması sonrasında olacakları konu ediniyor. Fragmanı yayınlanan filmde, insanlar kısa süre içinde minyatürleştirilmiş bir dünyaya ne kadar para gidebileceğini fark eder. Sıradan bir vatandaş olan Paul Safranek (Matt Damon) ile karısı Audrey (Kristen Wiig) daha iyi bir hayat vaadiyle küçülmek üzere Omaha’daki stresli hayatlarını terk etmeye ve yeni, küçültülmüş bir topluluğa katılmaya karar verirler. Bu, hayatlarını değiştirecek maceraları tetikleyen bir seçim olur

Kristen WiigMatt DamonJason SudeikisChristoph WaltzNeil Patrick Harris, Hong Chau,  Alec Baldwin, Maribeth MonroeUdo Kier gibi oyuncuların kadrosunu oluşturduğu film Venedik Film Festivali'nde prömiyerini yaptıktan sonra TIFF'de gösterildi. 

 

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Alexander Payne daha önce Senden Bana Kalan (Descendants) ve Sideways  gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenmişti. 

 

5 Ocak 2018'de Türkiye'de de vizyona girecek olan Küçülen Hayatlar'ın Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.