Udo Kier

Udo Kier


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Boyalı Kuş 14 Ağustos 2020
Başka Sinema 1.221 17.512
Bacurau 3 Ocak 2020
Kurmaca Film 4.284 49.568
Özen Film 5.112 100.691
Adaletsiz 10 Mayıs 2019
Bir Film 10.502 176.580
Suspiria [1977] 29 Eylül 2017
Başka Sinema 4.269 45.113
Manderlay 4 Kasım 2005
Bir Film 15.901 95.588
Dogville 5 Aralık 2003
Umut Sanat 47.831 304.938
Korku Nokta Com 25 Nisan 2003
Özen Film 71.754 321.704
Dalgaları Aşmak 28 Mart 1997
Umut Sanat - -
Pinokyo 24 Ocak 1997
Pinema - -
Avrupa 4 Ekim 1991
Umut Sanat - -