Jason Sudeikis

Jason Sudeikis


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 4.162 67.430
Aptallar Çetesi 16 Aralık 2016
PinemArt 10.322 170.786
Rüzgarın Oğlu 27 Mayıs 2016
PinemArt 2.315 39.424
Başımın Belası 20 Mayıs 2016
Bir Film 6.618 85.734
Özel Bir Gün 29 Nisan 2016
Pinema 37.305 515.144
Warner Bros. Türkiye 28.884 414.957
Doğal Kahramanlar 31 Mayıs 2013
Tiglon 145.709 1.460.303
Çatlak Film 1 Şubat 2013
Pinema 11.597 154.115
Patrondan Kurtulma Sanatı 12 Ağustos 2011
Warner Bros. Türkiye 108.221 1.236.889
Ödül Peşinde 23 Nisan 2010
Warner Bros. Türkiye 89.718 889.332
Özen Film 94.342 820.304
Çaylak Profesyonel 25 Nisan 2008
Pinema 8.228 70.640