Margot Robbie ve Ryan Gosling'li Barbie filminden fragman yayınlandı

28.291 Gösterim
5 Nisan 2023 11:58
Margot Robbie ve Ryan Gosling'li Barbie filminden fragman yayınlandı

Barbie ve Ken'in Barbieland'den gerçek dünyaya uzanan hikâyesini anlatan Barbie filminden fragman yayınlandı. Greta Gerwig'in yönettiği, Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerinde yer aldığı film, 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek.


Noah Baumbach ve Greta Gerwig'in senaryosunu kaleme aldığı, Uğur Böceği (Lady Bird) ve Küçük Kadınlar (Little Women) gibi filmlere imza atan Greta Gerwig'in yönettiği, Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerinde yer aldığı Barbie'den fragman yayınlandı.

 

Barbieland'de yaşayan farklı farklı Barbie ve Ken'lerin dünyasını yansıtan film, Margot Robbie'nin canlandırdığı Barbie ile Ryan Gosling'in hayat verdiği Ken'in gerçek dünyaya uzanan hikâyesini konu ediniyor.

 

Robbie ve Gosling'in yanı sıra filmde Emma Mackey, Michael Cera, Will Ferrell, Ariana Greenblatt, Simu Liu, America Ferrera, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Hari Nef, Helen Mirren, Kingsley Ben-Adir, Dua Lipa, Ncuti Gatwa, Issa Rae, Nicola Coughlan gibi isimlerin yer aldığı Barbie filmi, ülkemizde 21 Temmuz 2023 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.