Will Ferrell

Will Ferrell

Doğum Tarihi

16 Temmuz 1967

Yaş

55


Gelecek Filmler

Strays Komedi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

9 Haziran 2023
Barbie Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

21 Temmuz 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 ₺39.254 1.660
08.04.2016 ₺168.759 11.982
04.03.2016 ₺180.933 12.162
12.07.2013 ₺563.020 49.718
01.10.2010 ₺373.090 35.772
25.04.2008 ₺70.640 8.228
15.12.2006 ₺468.481 50.568
26.08.2005 ₺915.926 124.658
22.04.2005 ₺38.567 4.961
28.06.2002 ₺82.693 20.954
28.12.2001 ₺179.751 48.427
16.07.1999 ₺42.735 30.870