Lupin sevenlerin göz atmak isteyebileceği 5 dizi

5.125 Gösterim
8 Mart 2021 19:00
Lupin sevenlerin göz atmak isteyebileceği 5 dizi

Maurice Leblanc’ın romanı Arsène Lupin’den uyarlanan ve kurgusal karakteri ilham alan bir kahramana sahip olan Lupin, Birleşik Krallık’ta yayına girdiği ikinci haftasında ülkedeki en çok izlenen ikinci dizi olmayı başarmıştı. Netflix, ikinci kısmının 2021 yaz aylarında yayınlanacağını geçtiğimiz haftalarda duyurdu. İkinci sezonun yayınlanmasını beklerken, Lupin’i beğeniyle izleyenlerin göz atmak isteyebileceği 5 diziyi sizler için derledik. 


Money Heist

Netflix’teki İspanyol yapımı dizilerin öncülerinden kabul edilen Money Heist, Lupin ile birçok noktada benzerlik göstermekte.

 

Gerçekleştirmesi çok zor bir soygun planını anlatan dizinin şu ana kadar Netflix'te 4 sezonu yayınlandı. 5. sezonunun 2021 yılının ikinci yarısında çıkacağı tahmin edilen dizinin, final sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. 

 

Sherlock

Netflix’te izleyebileceğiniz bir diğer yapım olan Sherlock, Arthur Conan Doyle’un meşhur karakteri Sherlock Holmes’un gençlik yıllarının modern bir uyarlaması.

 

Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’ın kadrosunda yer aldığı, şu ana kadar yayınlanan 4 sezonuyla popüler kültürde kendine has bir yer edinen dizinin ana karakteri, aynı Lupin gibi keskin ve son derece kıvrak bir zekaya sahip.

 

Peaky Blinders

Aile kavramı altında Lupin ile oldukça benzerlik gösteren Peaky Blinders, Birmingham’lı bir ailenin suç dünyasının içerisinden çıkmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

 

Kadrosunda Cillian Murphy’nin yer aldığı, 2013 yılında yayın hayatına başlayan ve önümüzdeki yıllarda final sezonunu yayınlayacak olan Peaky Blinders’ı Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

 

Ozark

Jason Bateman ve Laura Linney’in başrollerinde yer aldığı Ozark, başı alakasız bir şekilde uyuşturucu kartelleriyle derde giren Marty Byrde’nin, karısı ve iki çocuğuyla Ozark Plato olarak bilinen Missouri’ye taşınmasını konu alıyor. Toplamda 3 sezon süren diziyi, Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. 

 

Narcos

Kolombiyalı efsanevi uyuşturucu karteli Pablo Escobar’ın hayatını anlatan Narcos, Escobar ile onu yakalamak isteyenler arasındaki kedi-fare oyununu odağına alıyor. Toplamda 3 sezon süren Narcos’u, Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

 

 

Lupin'in yaz aylarında Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan ikinci kısmından yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.