Jason Bateman

Jason Bateman


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Oyun Gecesi 4 Mayıs 2018
Warner Bros. Türkiye 59.797 850.331
Çılgın Ofis Partisi 9 Aralık 2016
Pinema 15.533 240.903
Geçmişten Gelen 14 Ağustos 2015
Bir Film 21.047 282.470
Warner Bros. Türkiye 28.884 414.957
Kimlik Hırsızı 10 Mayıs 2013
UIP Türkiye 12.203 143.013
Patrondan Kurtulma Sanatı 12 Ağustos 2011
Warner Bros. Türkiye 108.221 1.236.889
Aklı Havada 15 Ocak 2010
UIP Türkiye 54.728 620.741
Devlet Oyunları 17 Nisan 2009
UIP Türkiye 70.161 698.923
Hancock 4 Temmuz 2008
Warner Bros. Türkiye 326.431 2.603.356
Aşkzede 4 Temmuz 2008
UIP Türkiye 29.223 232.411
Juno 21 Mart 2008
UIP Türkiye 50.902 443.753
Sihirli Oyunçakcı 1 Şubat 2008
UIP Türkiye 130.457 1.101.785
Krallık 2 Kasım 2007
UIP Türkiye 66.207 604.935
Ayrılık 11 Ağustos 2006
UIP Türkiye 94.429 794.979
Afili Aynasızlar 17 Eylül 2004
UIP Türkiye 25.765 174.077
Ateşli ve Tatlı 19 Temmuz 2002
Warner Bros. Türkiye 147.822 579.962