Leonardo DiCaprio, Tarantino'nun yeni filminde rol alacak

3.897 Gösterim
15 Ocak 2018 10:00
Leonardo DiCaprio, Tarantino'nun yeni filminde rol alacak

Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino'nun 1969 yılını konu edinecek yeni filminde rol alacak.


Geçtiğimiz aylarda Quentin Tarantino'nun merakla beklenen yeni filminin konusu biraz daha belirginleşmiş ve filmin sanılanın aksine korkunç seri cinayetlerle tanınan Charles Manson ve tarikatını değil, cinayetlerin gerçekleştiği 1969 yılını konu edineceği bilgisi paylaşılmıştıSharon Tate'in 50. ölüm yıldönümünde vizyona girecek olan filmin kadrosu hakkındaki çalışmalar hâlâ sürerken, uzun süredir konuşulan Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio'nun filmde yer alacağı kesinleşti.

 

2012 yapımlı Django Unchained sonrasında usta yönetmen ile yeniden beraber çalışacak olan DiCaprio'nun canlandıracağı karakter hakkında henüz bilgi verilmesi de, filmde başrol olarak yer alacağı söyleniyor. Tarantino'nun dokuzuncu filmi olacak bu proje için Sharon Tate'e hayat verecek en olası isim hâlâ Margot Robbie'yken; kadroda yer alması düşünülen Tom Cruise ve Brad Pitt ile de görüşmeler devam ediyor. 

 

Önümüzdeki sonbahar çekimlerine başlanacak olan filmin, Sharon Tate'in 50. ölüm yıldönümü olan, 9 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.