Leonardo DiCaprio'nun ardından Brad Pitt de Tarantino'nun yeni filmine dahil oldu

4.900 Gösterim
1 Mart 2018 09:45
Leonardo DiCaprio'nun ardından Brad Pitt de Tarantino'nun yeni filmine dahil oldu

Leonardo DiCaprio'dan sonra bir başka yıldız isim Quentin Tarantino'nun yeni filmine dahil oldu. Brad Pitt, adı henüz Once Upon a Time In Hollywood olarak belirlenen filmde DiCaprio'ya eşlik edecek.


Uma Thurman'ın, Kill Bill setinde yaşadığı önlenebilir set kazası ve Tarantino'nun çekimler boyunca sergilediği manipülatif ve istismara varan agresif tavırlardan bahsetmesi, üstüne Tarantino'nun Roman Polanski'nin tecavüz davasında Polanski'yi savunduğu beyanatının geçmişten ortaya çıkması, 2017'nin sonlarına doğru Tarantino'nun merakla beklenen yeni filmini alan Sony'nin projeye artık çekimser baktığı iddialarına sebep olmuştu. Filmin oyuncu kadrosuna Leonardo DiCaprio'dan sonra bir başka yıldız isim Brad Pitt'in dahil olması, bu iddiaları doğrudan çöpe atıyor.

 

Vareity'nin haberine göre; DiCaprio eski bir western televizyon dizisinin yıldızı olan Rick Dalton'a, Brad Pitt ise Dalton'ın uzun süreli dublörü Cliff Booth'a hayat verecek. Quentin Tarantino filmi, "1969 yılının Los Angeles'ında, 'yüksek'lerde gezen Hollywood hippi dünyasında geçen bir hikâye" diye niteliyor. "Rick ve Cliff, ikisi de artık tanınmadıkları Hollywood'ta hayatta kalmak adına zorluk çekiyorlar. Fakat Rick'in çok ünlü bir kapı komşusu var: Sharon Tate..." diye de ekliyor ünlü yönetmen.

 

Daha önce iki oyuncuyla da beraber çalışan Tarantino'nun, Margot Robbie'yi de kadrosuna katmak istediği bir süredir dillendirilen bir haber. Merakla beklenen film, Sharon Tate'in ölümünün 50. yıl dönümü olan 9 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.