Lady Gaga ve Adam Driver'lı House of Gucci'den ilk görsel yayınlandı

2.943 Gösterim
10 Mart 2021 11:40
Lady Gaga ve Adam Driver'lı House of Gucci'den ilk görsel yayınlandı

Ridley Scott'ın yönetmenliğini üstlendiği, Lady Gaga ve Adam Driver'ın başrollerini paylaştığı House of Gucci'den ilk görsel yayınlandı. Film, ünlü moda markası Gucci'nin sahibi aileden Maurizio Gucci'nin, eski karısı Patrizia Reggiani'nin tuttuğu bir kiralık katil tarafından öldürülmesini anlatacak.


1980'lerde aile içi anlaşmazlıkları iyice ayyuka çıkan ve 1995 yılında Maurizio Gucci'nin öldürülmesiyle sonuçlanan Gucci ailesinin hikâyesini konu edinen House of Gucci'de, Maurizio Gucci'ye Adam Driver, onu suikastını gerçekleştiren katili tutan eski karısı Patrizia Reggiani'ye ise Lady Gaga hayat veriyor. En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Oscar adaylığı kazandığı 2018 yapımı A Star is Born'dan sonra yeniden setlere dönen Lady Gaga, kişisel sosyal medya hesaplarından filmden bir görsel paylaştı.

 

 

Çekimleri İtalya başta olmak üzere Avrupa'da süren filmde, Adam Driver ve Lady Gaga'nın yanı sıra Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Jack Huston, Camille Cottin gibi isimler de yer alıyor. Ridley Scott'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu ise Sara Gay Forden imzalı The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed kitaptan uyarlandı. House of Gucci'nin planlanan vizyon tarihi 24 Kasım 2021.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.