Kim Bu Aile? filminden ilk teaser yayınlandı

6.389 Gösterim
7 Temmuz 2022 16:55
Kim Bu Aile? filminden ilk teaser yayınlandı

Bedran Güzel'in yönetmenliğini üstlendiği, oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya'nın yer aldığı Kim Bu Aile? filminden ilk teaser yayınlandı. Film, 7 Ekim'de gösterime girecek.


Oscar'a uzanan Parasite'ın yapımını üstlenen, Güney Kore menşeli CJ ENM’in Türkiye’deki ilk imza projesi olan Kim Bu Aile? filminden ilk teaser paylaşıldı. Bedran Güzel'in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Ali Erkan Ersezer’in kaleme aldığı film, kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca açığa alınan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi gizlice takip edebilmek için devraldığı tavuk restoranında istemeden çok başarılı olan başkomiser Adem Haberdar ile operasyonda ona destek veren "aile"sinin eğlenceli ve bir o kadar hareketli hikâyesini anlatıyor.

 

Filmin başrollerinde yer alan Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay'a Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir, Doğan Can Sarıkaya, Altan Erkekli ve Fatih Al gibi isimlerin eşlik ettiği Kim Bu Aile?'nin, 7 Ekim'den itibaren salonlarda seyirciyle buluşması planlanıyor. Filmden yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.