Ferit Aktuğ

Ferit Aktuğ

Doğum Tarihi

17 Kasım 1978

Yaş

43


Gelecek Filmler

Kim Bu Aile? Aile, Aksiyon, Komedi

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

7 Ekim 2022
Kendi Yolumda Dram, Komedi

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

4 Kasım 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.07.2021 ₺575.837 27.675
31.01.2020 ₺63.432.055 3.630.822
09.08.2019 ₺641.231 68.415
16.02.2018 ₺862.423 64.895
29.09.2017 ₺310.272 28.618
04.12.2015 ₺69.422.924 6.073.364
17.01.2014 ₺990.827 97.575
20.12.2013 ₺12.218 2.742
19.03.2004 ₺462.344 80.122

Diğer Filmleri