Keira Knightley ve Ralph Fiennes gibi isimlerin yer aldığı politik gerilim Official Secrets'tan fragman yayınlandı

2.737 Gösterim
27 Haziran 2019 15:25
Keira Knightley ve Ralph Fiennes gibi isimlerin yer aldığı politik gerilim Official Secrets'tan fragman yayınlandı

Keira Knightley'nin, 2003 yılında gerçekleşen bir politik ifşa olayının başrolündeki Katharine Gun'a hayat verdiği Official Secrets'tan fragman yayınlandı.


2015 yılında vizyona giren ve eleştirmenler nezdinde de başarılı bulunan politik gerilim Eye in the Sky'ın yönetmeni Gavin Hood'un yönettiği yeni bir politik gerilim olan Official Secrets, 2003 yılında vuku bulan gerçek bir politik ifşayı konu ediniyor. İngiltere'nin istihbarat ve güvenlik kurumu GCHQ'da çevirmen olarak çalışan Katharine Gun'ın, ABD'nin Ulusal Güvenlik Teşkılatı (NSA) aracılığıyla o dönem Birleşmiş Milletler güvenlik konseyinde konuşulacak olan Irak'ın işgaliyle ilgili aleyhte pozisyon alan ülkelerin temsilcilerinin telefonlarının dinlenmesiyle ilgili bir maile rastlayıp bunu basına sızdırmasını konu edinen filmde, Katharine Gun'a ünlü oyuncu Keira Knightley hayat veriyor.

 

Sundance Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşen filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ralph Fiennes, Matt SmithMatthew Goode, Indira Varma, Conleth Hill, Rhys Ifans gibi isimler yer alıyor. Politik biyografik film, ABD'de 30 Ağustos'tan itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.