Keira Knightley

Keira Knightley


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Resmi Sırlar 3 Ocak 2020
CGV Mars D. 8.699 215.737
Colette 12 Temmuz 2019
Başka Sinema 8.339 108.505
UIP Türkiye 56.836 845.521
Gizli Güzellik 23 Aralık 2016
Warner Bros. Türkiye 69.727 973.154
Everest 18 Eylül 2015
UIP Türkiye 167.420 2.475.240
Enigma 20 Şubat 2015
Pinema 152.428 2.136.565
UIP Türkiye 121.793 1.422.883
Anna Karenina 28 Aralık 2012
UIP Türkiye 127.315 1.617.723
İlk ve Son Aşkım 14 Eylül 2012
Tiglon 27.058 281.372
Tehlikeli İlişki 25 Kasım 2011
Tiglon 35.074 410.792
Beni Asla Bırakma 29 Nisan 2011
Tiglon 41.155 376.717
Londra Bulvarı 15 Nisan 2011
Pinema 17.042 178.719
Son Gece 8 Nisan 2011
Tiglon 27.538 284.550
Düşes 31 Ekim 2008
Tiglon 21.753 220.288
Kefaret 26 Ekim 2007
UIP Türkiye 81.851 754.442
UIP Türkiye 970.114 7.400.884
UIP Türkiye 1.005.052 7.182.112
Domino 23 Haziran 2006
Medyavizyon 19.704 139.558
Aşk ve Gurur 3 Şubat 2006
UIP Türkiye 176.030 1.342.328
Kral Arthur 29 Ekim 2004
UIP Türkiye 360.308 2.353.062
Aşk Her Yerde 23 Ocak 2004
UIP Türkiye 270.024 1.844.800
UIP Türkiye 363.504 2.192.835
Warner Bros. Türkiye 103.800 476.892
Delik 29 Haziran 2001
Özen Film 63.302 148.755
Masum Yalanlar 31 Mayıs 1996
A Film - -