Jodie Foster, True Detective'in 4. sezonunda başrolde yer alacak

1.587 Gösterim
27 Mayıs 2022 14:27
Jodie Foster, True Detective'in 4. sezonunda başrolde yer alacak

True Detective'in 4. sezonunda başrolde Jodie Foster'ın yer alacağı açıklandı. Oscar ödüllü oyuncu True Detective: Night Country adını taşıyacak olan sezonda, Alaska'da yaşanan bir dava üstünde çalışan Liz Danvers adlı dedektifi canlandıracak. 


HBO'nun her sezon farklı bir suç hikâyesini konu alan dizisi True Detective'in, Alaska'daki bir araştırma merkezinde görevli 6 kişinin arkalarında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmasının sırrını çözmeye çalışan iki dedektifi takip edecek olan True Detective: Night Country adlı 4. sezonunda, başrollerden birini Jodie Foster'ın oynayacağı açıklandı. Kuzuların Sessizliği (The Silence of the Lambs) ve Sanık (The Accused)'taki rolleriyle 2 kez Oscar'ı kazanan oyuncu, dizide ortağı Evangeline Navarro ile birlikte dosyayı araştıran Liz Danvers adlı dedektifi canlandıracak.

 

Bugüne kadar 23 Emmy adaylığından 5 ödül kazanma başarısını gösteren True Detective'in; 2014'te yayınlanan ilk sezonunda Matthew McConaughey ve Woody Harrelson, 2015'te yayınlanan ikinci sezonunda Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn ve Taylor Kitsch, 2019'da yayınlanan üçüncü sezonunda ise Mahershala Ali ve Stephen Dorff başrolü üstlenmişti. Foster'ın yönetici yapımcı olarak da görev aldığı 4. sezonun pilot bölümü, senaryoyu yazan Issa López tarafından çekilecek.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.