Jodie Foster

Jodie Foster


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

1 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Para Tuzağı 27 Mayıs 2016
Warner Bros. 83.906 1.107.331
Elysium: Yeni Cennet 9 Ağustos 2013
Warner Bros. 293.355 3.368.262
Acımasız Tanrı 16 Aralık 2011
Özen Film 22.230 265.722
Macera Adası 18 Nisan 2008
UIP 174.442 1.434.596
Warner Bros. 100.277 904.437
İçerideki Adam 28 Nisan 2006
UIP 125.085 1.010.043
Uçuş Planı 11 Kasım 2005
UIP 337.492 2.581.175
Panik Odası 31 Mayıs 2002
Warner Bros. 276.259 1.039.005
Genç Kız ve Kral 25 Şubat 2000
Özen Film 257.547 485.028
Mesaj 31 Ekim 1997
Warner Bros. - -
Yılbaşı Tatili 3 Ocak 1997
Pinema - -
Nell 17 Mart 1995
Standard Film - -
Maverick 19 Ağustos 1994
Warner Bros. - -
Yıllar Sonra 24 Eylül 1993
Warner Bros. - -
Küçük Adam 29 Mayıs 1992
Warner Bros. - -
Kuzuların Sessizliği 11 Ekim 1991
Warner Bros. - -
Kaçış 7 Haziran 1991
Erler Film - -
Sanık 15 Eylül 1989
UIP - -