Rachel McAdams

Rachel McAdams

Doğum Tarihi

17 Kasım 1978

Yaş

42


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

25 Mart 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.05.2018 850.331 TL 59.797
04.11.2016 11.232.742 TL 827.731
29.01.2016 797.942 TL 44.978
11.09.2015 38.399 TL 2.996
07.08.2015 790.113 TL 64.009
05.09.2014 212.497 TL 14.343
04.10.2013 848.687 TL 67.705
05.04.2013 154.098 TL 14.843
08.03.2013 270.640 TL 22.751
13.04.2012 973.103 TL 101.592
30.09.2011 1.326.508 TL 107.236
15.01.2010 2.828.949 TL 269.864
09.10.2009 711.802 TL 71.076
17.04.2009 698.923 TL 70.161
03.02.2006 278.876 TL 30.623
30.09.2005 757.453 TL 99.179
09.09.2005 676.048 TL 92.464
16.07.2004 329.068 TL 52.886
11.07.2003 363.057 TL 72.762