Matthew McConaughey

Matthew McConaughey


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
The Gentlemen 14 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 67.074 1.593.504
Kara Kule 4 Ağustos 2017
Warner Bros. Türkiye 361.269 4.498.856
Altın 3 Şubat 2017
TME Films 1.247 20.988
Sonsuzluk Ormanı 6 Ocak 2017
Chantier 5.062 78.251
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. Türkiye 749.553 10.123.923
Medyavizyon 27.721 394.536
Para Avcısı 7 Şubat 2014
Medyavizyon 188.047 2.455.399
Bernie'nin Suçu Ne? 10 Mayıs 2013
PinemArt 623 7.885
Katil Joe 9 Kasım 2012
PinemArt 3.949 51.237
Striptiz Kulübü 5 Ekim 2012
Pinema 15.940 204.639
Tiglon 33.389 422.458
Hayalet Sevgililerim 24 Temmuz 2009
Warner Bros. Türkiye 120.946 1.065.354
Altın Şans 2 Mayıs 2008
Warner Bros. Türkiye 68.490 600.871
Düş Yakamızdan 9 Haziran 2006
UIP Türkiye 83.506 651.071
Kirli Para 28 Nisan 2006
Warner Bros. Türkiye 32.006 245.254
Sahara 16 Eylül 2005
Warner Bros. Türkiye 29.613 211.469
UIP Türkiye 148.740 840.767
Ateş Krallığı 4 Ekim 2002
UIP Türkiye 66.306 273.779
Darısı Başıma 6 Nisan 2001
Warner Bros. Türkiye 166.463 450.083
U-571 3 Kasım 2000
A&P Filmcilik 33.161 76.710
Ed TV 6 Ağustos 1999
UIP Türkiye 60.555 94.160
Amistad 27 Şubat 1998
UIP Türkiye 201.098 135.496
Mesaj 31 Ekim 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Öldürme Zamanı 6 Aralık 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Erkek Yok Problem Yok 30 Haziran 1995
Warner Bros. Türkiye - -