Jodie Foster'lı True Detective: Night Country dizisinden fragman yayınlandı

5.422 Gösterim
14 Nisan 2023 17:08
Jodie Foster'lı True Detective: Night Country dizisinden fragman yayınlandı

Antoloji dizisi Ture Detective'in Jodie Foster'lı yeni sezonu True Detective: Night Country'den fragman yayınlandı.


Warner Bros. Discovery, HBO Max ve Discovery+'ı bir araya getiren yeni yayın hizmeti Max'in büyük tanıtım etkinliğinde birçok yeni projelerin geleceğine ve ilk fragmanlarına dair sunumlar yapıldı. Sunulan projelerden bir tanesi ise True Detective'in dört yıl aradan sonra gelen yeni sezonu True Detective: Night Country'den ilk fragman yayınlandı.

 

2014'te Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın rol aldığı ilk True Detective sezonunu, ertesi yıl Colin Farrell, Rachel McAdams ve Vince Vaughn'un rol aldığı ikinci sezon izledi. 3. sezon 2019'da yayınlandı ve başrolde Mahersahala Ali yer aldı.

 

Alaska'nın soğuk atmosferinde geçecek dördüncü sezonun başrollerindeki Jodie Foster ve Keli Reis iki dedektife hayat verecek isimler oldu. Dizinin yayınlanan fragmanında, bir araştırma merkezindeki sekiz adamın aniden ortadan kaybolmasının merkeze alındığı görülüyor. İki dedektif, kaybolan adamları bulmak için soruşturmalarını sürdürüyor. Ancak gizemi çözmek uğruna kendi çarpık geçmişlerinin yanı sıra kasabanın karanlık tarihindeki gizemleriyle de karşı karşıya geliyorlar. 

 

Henüz yayın tarihine dair detayların verilmediği True Detective: Night Country dizisinde Foster ve Reis'in yanı sıra Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston ve John Hawkes gibi isimler yer alıyor.

 

True Detective: Night Country dizisinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.