Jake Gyllenhaal, Spider-Man: Homecoming'in devam filminde Mysterio'yu canlandırabilir!

3.477 Gösterim
22 Mayıs 2018 11:45
Jake Gyllenhaal, Spider-Man: Homecoming'in devam filminde Mysterio'yu canlandırabilir!

Jake Gyllenhaal'un, geçen yıl gösterime giren Spider-Man: Homecoming'in devam filminde ana kötü Mysterio'yu canlandırması için temas hâlinde olduğu açıklandı.


Variety'nin haberine göre Tom Holland'ın hayat verdiği Peter Parker/Spider-Man'in Marvel Sinematik Evreni içerisindeki ikinci solo filminde Mysterio karakterini canlandırması için görüşülen isim Jake Gyllenhaal!

 

Prince of Persia: The Sands of Time filminden sonra büyük bütçeli blockbusterlarda yer almamaya özen gösteren ve kariyerini başka bir yöne evrilten Gyllenhaal'un adı bir süredir Ben Affleck'ten Batman'i teslim alacak kişi olarak geçiyordu. Oyuncu bu iddiaları geri çevirmişti. Yeni gelen haberlere göre ise ünlü oyuncu çizgi roman dünyasına geçişini Marvel saflarında gerçekleştirecek.

 

Michael Keaton'ın Vulture'a yeniden hayat vereceği Homecoming 2'nin yönetmen koltuğunda ilk filmde olduğu gibi Jon Watts oturacak. Avengers: Infinity War'da Thanos'un evrenin yarısını yok etmesinden nasibini alan süper kahramanlardan olan Spider-Man'in geri dönüşüne henüz ismi açıklanmayan bir sonraki Avengers filminde şahit olacağız. Spider-Man: Homecoming 2 ise bu filmden kısa bir süre sonra, 05 Temmuz 2019 tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.