Indiana Jones ve Kader Kadranı filminden fragman yayınlandı

3.965 Gösterim
13 Şubat 2023 21:58
Indiana Jones ve Kader Kadranı filminden fragman yayınlandı

Harrison Ford'un başrolünde yer aldığı Indiana Jones ve Kader Kadranı (Indiana Jones and the Dial of Destiny) filminden fragman yayınlandı. Film, 30 Haziran 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.


ABD'de Super Bowl'da hayranları tarafından merakla beklenen birçok yapımdan fragmanlar yayınlandı. 80 yaşındaki efsanevi aktör Harrison Ford'un son kez hayat vereceği Indiana Jones'un yeni macerası Indiana Jones ve Kader Kadranı'ndan (Indiana Jones and the Dial of Destiny) yeni fragmanı yayınlandı.

 

Logan, Ford vs. Ferrari, 3:10 to Yuma gibi filmlere imza atan James Mangold'un yönetmenliğini yaptığı Indiana Jones ve Kader Kadranı (Indiana Jones and the Dial of Destiny) filminde, soğuk savaş döneminde uzay yarışı sürerken bir kez daha hortlayan Nazi tehlikesine karşı Harrison Ford son mücadelesini verecek.

 

Son olarak Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) filminde karaktere hayat veren Ford'a, özel bir açılış sahnesi için son dönem teknolojiyle 40 yaş gençleştirme uygulandığı açıklanmıştı. Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark'taki olaylardan sekiz yıl sonra, 1944 yılında geçecek açılış sahnesinde, gençleştirme teknolojisiyle Ford’u kalede Nazilere karşı savaşırken göreceğiz.

 

Indiana Jones and the Dial of Destiny filminde Harrison Ford'a Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann ve Toby Jones gibi isimler eşlik ediyor. 

 

1981'den bu yana Indiana Jones filmlerini besteleyen ünlü besteci John Williams'ın bir kez daha yaratıcı kadroda yer aldığı Indiana Jones and the Dial of Destiny filmi Türkiye'de 30 Haziran 2023 tarihinde vizyona girecek. Filmin yayınlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.