Indiana Jones 5'ten fragman yayınlandı

10.991 Gösterim
2 Aralık 2022 10:16
Indiana Jones 5'ten fragman yayınlandı

Harrison Ford'un son kez ünlü arkeoloğa hayat verdiği serinin beşinci filmi Indiana Jones ve Kader Kadranı (Indiana Jones and the Dial of Destiny)'ndan fragman yayınlandı. Merakla beklenen film, 30 Haziran 2023'te vizyona girecek.


Harrison Ford, Indiana Jones karakteriyle son bir maceraya atılmaya hazırlanıyor. Son olarak 2008 yapımı Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull)'nda karaktere hayat veren Ford, beşinci filmde soğuk savaş döneminde uzay yarışı sürerken bir kez daha hortlayan Nazi tehlikesine karşı son mücadelesini verecek.

 

Yayınlanan fragmanla birlikte adı Indiana Jones ve Kader Kadranı (Indiana Jones and the Dial of Destiny) olarak duyurulan filmde, Harrison Ford'a Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones gibi isimler eşlik ediyor.

 

Fragmanda 1960'ların sonunda geçen hikâyeden ipuçlarını izlerken, filmde kronolojik olarak 1940'larda geçen ve Harrison Ford'a gençleştirme teknolojisinin kullanıldığı bölümden örnekleri de görmüş olduk.

 

Logan, Ford vs. Ferrari, 3:10 to Yuma gibi filmlere imza atan James Mangold'un yönettiği Indiana Jones ve Kader Kadranı (Indiana Jones and the Dial of Destiny), 30 Haziran 2023'te vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.