Idris Elba, Fast & Furious spin-off filminin kötü karakteri olacak

3.985 Gösterim
6 Temmuz 2018 13:50
Idris Elba, Fast & Furious spin-off filminin kötü karakteri olacak

Fast & Furious serisinin spin-off filmi Hobbs and Shaw'un kötü karakteri Altın Küre Ödüllü Idris Elba olacak.


2001 yılında başlayan Fast & Furious serisinin yedinci filmiyle seriye Jason Statham dahil olmuş ve 2017 yapımlı The Fate of the Furious'ta Dwayne Johnson ile yakaladıkları kimya serinin hayranları tarafından oldukça ilgi görmüştü. Geçtiğimiz aylarda açıklanan serinin spin-off filmi Luke Hobbs ve Deckard Shaw'a odaklanacak olan Hobbs and Shaw''un başrollerini, sevilen karakterlerine geri dönecek olan Dwayne Johnson ve Jason Statham paylaşıyor. Diplomatik Güvenlik Ajanı Luke Hobbs ve Deckard Shaw'un yer alacağı ayrı bir hikâyeyi anlatacak olan filmde kötü karakter olarak seyirci karşısına Idris Elba çıkacak. Rol için nihai görüşmeler sürerken Elba'nın karakterinin Hobbs ve Shaw'a ittifak kurduracak antagonist olması bekleniyor.

John Wick'ten bu yana kariyeri hız kesmeden yükselen ve en son Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı Deadpool 2'nin yönetmen koltuğunda karşımıza çıkan David Leitch, bu spin-off'un yönetmenliğini üstlenirken filmin senaryosunu serinin yazarlarından Chris Morgan ve Gary Scott Thompson kaleme alıyor.

 

Ön prodüksiyon aşamasında olan filmin kadrosunda Johnson, Statham ve Elba'yla beraber Vanessa Kirby de yer alıyor. Daha şimdiden merakla beklenen bu spin-off filmi, 02 Ağustos 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.