Hulu'nun merakla beklenen dizisi Pam & Tommy'den fragman yayınlandı

2.228 Gösterim
18 Kasım 2021 13:30
Hulu'nun merakla beklenen dizisi Pam & Tommy'den fragman yayınlandı

Pamela Anderson ile Tommy Lee'nin bir dönem magazin gündeminden düşmeyen ilişkisini anlatacak Pam & Tommy dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dizi, 2 Şubat 2022'de ekranlarda olacak.


Sahil Güvenlik dizisinin yıldızı Pamela Anderson ile ünlü heavy metal grubu Mötley Crüe'nün bateristi Tommy Lee'nin 90'lı yıllarda magazin gündeminden düşmeyen ilişkisini konu edinen, Hulu'nun yeni mini dizisinde, ünlü aktris Pamela Anderson'ı İngiliz oyuncu Lily James, baterist Tommy Lee'yi ise Sebastian Stan canlandırıyor. 

 

1995'te tanıştıktan 96 saat sonra evlenen Pamela Anderson ve Tommy Lee, balayı esnasında çektikleri seks kaseti çalınıp dünya çapında yayılınca kendilerini büyük bir skandalın içerisinde bulmuştu. Dizide, kaseti çalıp dağıtımını yapan Rand Gauthier'yi projenin yönetici yapımcılığını üstlenen Seth Rogen canlandırırken, yönetmen koltuğunda I, Tonya filmiyle tanınan Craig Gillespie oturuyor. Dizide; Nick Offerman, Taylor Schilling, Paul Ben-Victor, Fred Hechinger, Paul Sinacore gibi isimler Lily James ve Sebastian Stan'e eşlik ediyor.

2 Şubat 2022'de Hulu'da ekranlara gelecek ve 8 bölümden oluşacak Pam & Tommy'nin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: EW

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.