Nick Offerman

Nick Offerman

Doğum Bilgisi

26 Haziran 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 36.262 546.495
The Founder 3 Mart 2017
PinemArt 3.569 74.469
TME Films 4.372 55.851
Danny Collins 27 Mart 2015
Pinema 19.215 301.248
Liseli Polisler 2 8 Ağustos 2014
Warner Bros. 44.211 514.336
Bu Nasıl Aile! 13 Eylül 2013
Warner Bros. 92.562 1.070.939
Liseli Polisler 8 Haziran 2012
Warner Bros. 21.108 203.667
Özel Kuvvetler 19 Mart 2010
Tiglon 29.054 300.582
Günah Şehri 15 Temmuz 2005
Warner Bros. 142.810 1.008.643
Lanet 6 Mayıs 2005
Warner Bros. 70.539 418.344
Warner Bros. 74.110 553.270
Adım Adım Cinayet 5 Temmuz 2002
Warner Bros. 158.159 605.407