Sebastian Stan

Sebastian Stan

Doğum Tarihi

13 Ağustos 1982

Yaş

38


Gelecek Filmler

The 355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

15 Ocak 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Seyirci T. Hasılat
25.04.2019 2.480.284 44.824.606
19.04.2019 18.234 348.420
27.04.2018 1.909.967 27.311.663
16.02.2018 24.568 297.039
25.08.2017 40.175 520.540
06.05.2016 1.165.583 14.760.714
02.10.2015 563.020 8.019.760
11.09.2015 12.807 197.792
11.04.2014 434.465 5.014.601
27.07.2012 28.942 301.854
02.09.2011 204.032 2.030.716