Sebastian Stan

Sebastian Stan

Doğum Tarihi

13 Ağustos 1982

Yaş

40


Gelecek Filmler

Thunderbolts 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, IMAX, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

26 Temmuz 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.01.2022 ₺193.587 7.490
25.04.2019 ₺44.824.606 2.480.284
19.04.2019 ₺348.420 18.234
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
16.02.2018 ₺298.151 24.608
25.08.2017 ₺520.540 40.175
06.05.2016 ₺14.760.714 1.165.583
02.10.2015 ₺8.019.760 563.020
11.09.2015 ₺197.792 12.807
11.04.2014 ₺5.014.601 434.465
27.07.2012 ₺301.854 28.942
02.09.2011 ₺2.030.716 204.032

Diğer Filmleri

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.