Sebastian Stan

Sebastian Stan

Doğum Tarihi

13 Ağustos 1982

Yaş

38


Gelecek Filmler

The 355 Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Chantier

Vizyon Tarihi

14 Ocak 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
19.04.2019 348.420 TL 18.234
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
16.02.2018 297.039 TL 24.568
25.08.2017 520.540 TL 40.175
06.05.2016 14.760.714 TL 1.165.583
02.10.2015 8.019.760 TL 563.020
11.09.2015 197.792 TL 12.807
11.04.2014 5.014.601 TL 434.465
27.07.2012 301.854 TL 28.942
02.09.2011 2.030.716 TL 204.032