Hugh Jackman ve Laura Dern, The Son filminin kadrosuna dahil oldu

1.958 Gösterim
14 Nisan 2021 20:45
Hugh Jackman ve Laura Dern, The Son filminin kadrosuna dahil oldu

Bu yılın öne çıkan yapımlarından biri olan ve altı Oscar adaylığına layık görülen The Father’ın yönetmeni Florian Zeller'ın yeni filmi The Son'ın kadrosuna katılan ilk isimler Hugh Jackman ve Laura Dern oldu.


Fransız yazar ve yönetmen Florian Zeller’ın, The Father'da olduğu gibi kendi oyunundan uyarladığı The Son, Hugh Jackman’ın hayat vereceği Peter adlı bir adamın, yeni partneri Emma ile yoğun bir yaşantıya yelken açtığı dönemde, Laura Dern'ün canlandıracağı eski eşi Kate'in ergenlik dönemindeki oğluyla ansızın ortaya çıkmasının üzerine yaşananları odağına alacak.

The Son, oyuncu kadrosunda Anthony Hopkins, Olivia Colman, Rufus Sewell gibi isimler olan The Father gibi Zeller'ın kendi oyunundan uyarlanacak. Zeller'ın aile hikâyelerini odağına üçlemesi, The Father The Son ve The Mother oyunlarından oluşuyor. Zeller'ın üçleminin ilk oyunundan uyarladığı The Father, iki BAFTA ödülü kazanmış ve 6 dalda Oscar adayı olmuştu. 

 

The King’s Speech ile tanınan İngiliz yapımcı Iain Canning ve Emile Sherman’ın bu film için yaptığı açıklama şöyle: 

“The Son, izleyen herkesin üzerinde kalıcı bir iz bırakacak ve kafasında alarm çaldıracak olan kesinlikle anlatılması gereken bir hikaye."

 

Kaynaklar: Deadline, THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.