Rufus Sewell

Rufus Sewell

Doğum Tarihi

29 Ekim 1967

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
17.09.2021 ₺741.244 28.470
13.08.2021 ₺1.393.864 60.758
03.01.2020 ₺458.604 21.005
26.02.2016 ₺4.777.896 363.259
25.07.2014 ₺4.432.828 391.073
10.12.2010 ₺5.015.436 477.377
30.03.2007 ₺252.201 27.359
29.12.2006 ₺2.111.897 235.382
18.08.2006 ₺1.539.214 183.274
28.10.2005 ₺1.297.727 170.981
14.09.2001 ₺566.195 185.431
20.04.2001 ₺255.505 106.124
30.04.1999 ₺77.759 60.731
16.10.1998 ₺53.734 51.831
30.05.1997 ₺12.791 28.996
08.12.1995 - -
04.06.1993 - -