Hızlı ve Öfkeli 10, Nisan 2023'te vizyona girecek

21.165 Gösterim
18 Ağustos 2021 17:21
Hızlı ve Öfkeli 10, Nisan 2023'te vizyona girecek

Hızlı ve Öfkeli serisinin onuncu filminin vizyon tarihi belli oldu. Seriye final yapacak son iki filmden ilki olan Hızlı ve Öfkeli 10'un, ABD'de 7 Nisan 2023 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor.


20 yıllık geçmişe sahip Hızlı ve Öfkeli serisinin finalinin ilk ayağı olan Hızlı ve Öfkeli 10'un ABD vizyon tarihi belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda izleyiciyle buluşan son film dahil olmak üzere serinin birçok filmine imza atan Justin Lin'in yeniden yönetmen koltuğunda olması beklenen Hızlı ve Öfkeli 10'un, ABD'de 7 Nisan 2023 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor.

 

Her ne kadar resmi olarak açıklanmasa da, onuncu filmde Vin Diesel'in yanı sıra Tyrese Gibson, Sung Kang, Jordana Brewster ve Michelle Rodriguez gibi isimlerin de rollerine geri dönmesi bekleniyor. Sekizinci filmin çekimleri sırasında Vin Diesel ile arası açılan ve dokuzuncu filmde yer almayan Dwayne Johnson ise kısa bir süre önce Hızlı ve Öfkeli serisinin kalan iki filminde rol almayacağını açıklamıştı.

 

Ülkemizde sinemaların tekrar açılmasıyla gösterime giren Hızlı ve Öfkeli 9, dünya genelinde $681,5 milyon hasılata ulaştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.